bgoptimisationlogoС всеки изминал ден, интернет пространството се разраства с мега-бързи темпове, както и интернет потребителите, които остават впечатлени от неописуемото количество полезно и информативно съдържание. Именно факта, че можеш да откриеш всичко, което те интересува, само с няколко клика на мишката те пристрастява към това удобство. Започваш да търсиш фирми, компании, услуги, пазаруваш онлайн и правиш още куп неща, които можеш да ги правиш без да си ставаш от стола и да вървиш стотици километри. Казано накратко, факта, че всеки 2-ри човек на планетата земя вече използва интернет, ни кара да насочваме своя бизнес към онлайн пространството.

Не бихте искали да пропуснете тази възможност нали? Ако вече сте осъзнали, че бизнеса ви задължително трябва да присъства в интернет, то би трябвало вече да имате корпоративен сайт. И все пак, ако още нямате и искате да бъдете намерени в интернет, да направите летящ старт в бизнеса си, продължавайте да четете.

За да имате 3 пъти повече продажби, повече видимост на бизнеса ви, трябва да имате уеб сайт, където да представите вашите продукти/дейност/услуги. Освен това, клиентите имат повече доверие на фирмите, които имат дом/място в интернет. Факта, че присъствате в интернет им вдъхва доверие, а ако не могат да ви открият, край! Веднага изграждат скептични мисли за вас.

Няма нужда да се притеснявате! Преди да е възникнал проблема, решението вече е намерено.

BGOptimisation предлагат изработка на уебсайт за вашия бизнес… и не какъв да е, а страхотен, уникален по себе си, изграден напълно по ваш вкус и претенции. Е, как да пропуснеш тази възможност? Няма начин.

С помощта на корпоративния уебсайт, вие ще:

  • излъчвате доверие
  • получите видимост на бизнеса ви в уеб пространството
  • получите място където да представите вашите продукти или услуги
  • имате възможност за международна популяризация и 3 пъти повече продажби

Може да получите всичко това, само с един единствен сайт! Невероятно, нали? Затова, доверете се на екипа на BGOptimisation, които зад гърба си имат стотици успешни проекти и разнообразно портфолио.

Но сайта ви за да бъде намерен от потребителите и за да бъдете намерени в търсачките по кл. думи, които искате да се класирате, на сайта ви трябва да бъде направен цялостна оптимизация за търсачки. Оптимизацията е скъпа инвестиция, но е с голяма възвращаемост на инвестицията (ROI). Много от предприемачите смятат, че само изработката на сайт е достатъчна, но това не е така.

Пример: Да речем, че се занимавате с търговия на мебели, т.е. Имате магазин за мебели. Когато даден потребител се интересува от такива стоки, пише в търсачката (Google, Bing, Yahoo, Yandex и др.) “магазин за мебели” и търсачката следователно му изкарва магазини, които предлагат мебели. Клиента цъка на първия резултат (обикновено) и посещава вашия сайт. След като си хареса въпросната стока, той отива в магазина ви за да я купи или поръчва онлайн от сайта ви. Ето, защо голяма част експертите съветват, че инвестицията в SEO e правилният избор.

[Total: 1    Average: 5/5]

Вашият коментар