seo conquestОстават само два месеца до края на тазгодишното SEO състезание със спонсор Notebook.bg. През изминалите няколко месеца се нагледахме на различни техники и стратегии от страна на едни от най-добрите SEO специалисти в България. Някой проработиха, а други се оказаха неефективни и много специалисти се отказаха от състезанието.

По всичко личи, че през последните два месеца ще има жестоко съревнование между 3-4 от основните играчи, които имат най-голям шанс да спечелят наградата от 5000 лв. За момента нашият фаворит по ключова дума Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg? е на втора страница, но без почти никакви връзки. Започвайки тепърва състезанието, можем да очакваме много изненади от него и от някой от останалите играчи. На практика през изминалите 2 седмици, резултатите в Google се променят на дневна база. Има два уеб сайта, които за момента си разменят първото място на всеки 30 мин. Кой ще успее да задържи позициите и кой ще отпадне, можете да разберете като следите състезанието.

Нека припомним някой от основните правила на играта.

  1. Всеки участник изготвя свой собствен уеб сайт или статия по зададената ключова дума.
  2. Всеки състезател може да използва каквито желае техники за оптимизация.
  3. Всеки участник може да се включи с колкото иска уеб сайтове.
  4. Печели този, който на 15.12.2013г. в 12:00 ч. на обед е на първо място.

Останалата част от правилата можете да прочетете на www.socialni.bg

Темата „Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?” се превърна в една от най-коментираните в мрежата, а спонсорите вече берат плодовете на труда си. Остава само да видим, кой ще прибере голямата награда. Едно е сигурно, който и да постигне победата в състезанието, ще вземе 5000 лв. и ще се превърне в легенда. Повечето SEO специалисти целят не толкова парите, а повишаването на авторитета си.

[Total: 0    Average: 0/5]

Вашият коментар