Когато приемате гости в дома си, вероятно държите всичко да е наред и да изглежда добре. Е, във фирмения сайт (е-магазин) също приемате гости - това са вашите посетители, потенциалните клиенти. Тогава нима не искате да ги "посрещнете" подобаващо в добре изглеждащ и функциониращ сайт?

Дизайнът на един сайт е важен аспект от неговата цялостна реализация и не бива да се пренебрегва изобщо! Независимо дали е необходим дизайн за нов уеб проект или старият трябва да се преработи - фирмената страница, от която очаквате да ви спечели клиенти трябва да изглежда много добре - в противен случай по-скоро бихте отблъснали потенциалните клиенти. А и грозен и нефункциониращ добре сайт изобщо не би вдъхнал доверие и професионализъм.

Ето защо, за да увеличите броя клиенти не е достатъчно просто да имате някакъв сайт и да го рекламирате чрез различните дигитални канали за реклама. Необходимо е той да има добра визия. В това отношение, можете да се доверите на Дигитална агенция Валбонет ЕООД. Ние ще създадем (преработим) визията за Вашия корпоративен сайт или електронен магазин и ще подобрим неговата функционалност, така че когато потребителите го достъпят, да се чувстват добре и да са максимално улеснени, относно действията, които могат да извършват в сайта.

Използвайки най-новите технологии като HTML5, CSS3, JS, фреймуърк и др., ние можем да изградим перфектната визия, която "привлича погледите" и продава!

КОЛКО ЩЕ СТРУВА?

Създаването на цялостна визия или редизайн изисква предприемането на различни усилия и действия, в зависимост от конкретният проект. Ето защо не можем да определим конкретни цени за нашите услуги, свързани с дизайн и редизайн. Необходимо е първо да се запознаем с конкретният проект и да направим оценка за необходимата работа, която трябва да се извърши по него - на база, на което да определим цена.

Всеки наш клиент получава цени и планове, изготвени конкретно за неговия проект.

ИЗПОЛЗВАЙТЕ БЪРЗАТА ФОРМА ЗА ВРЪЗКА

Имате нужда от нова визия или редизайн за вашият сайт?
Съобщението е изпратено успешно.

Можете да използвате и страница КОНТАКТИ, за да се свържете с нас по телефон или в офис.

Допълнителна информация за изработка и поддръжка на сайтове.