За да е успешен един уеб сайт, не е достатъчно само неговото създаване. За да се гарантира, че уеб сайтът действително ще работи (не само ще работи, но и стремително ще се развива), е необходимо отрано да се помисли за подходяща схема за неговата SEO оптимизация. Оптимизацията за търсачки е съвкупност от различни процедури, в резултат на които вашият уеб сайт ефективно достига до челните позиции в търсачките.
Колко често посетителите попадат на Вашия сайт?
Механизмът е прост. Потребителят се интересува от конкретен продукт или услуга. Отправя заявка към търсачката и попада на сайт, който съдържа конкретния продукт или услуга. Ето защо челните позиции в търсачките са толкова важни за производителите на различни стоки и услуги.
Какъв е алгоритъмът на търсещите машини за SEO на сайт, за да попадне един сайт в челните позиции при конкретно искане?
Механизмът е следния: На първо място се показват тези сайтове, които при поисково търсене в максимална степен съответстват на първоначалното търсене на потребителя.
В алгоритъма се отчитат и други особености на сайта, като:

  • съдържание;
  • технически параметри;
  • структура.

От всичко казано до тук, може да направим следния извод: позицията на Вашия сайт ще се промени значително в случай, че се спазват всички изисквания на алгоритъма на търсещите машини, както и от грамотното му адаптиране към вашия сайт. Ако при създаването на уеб сайт не са отчетени тези факти, ще се наложи проекта да се преработи и да се внесат съответните корекции.

 

Search Engine Optimisation – нашите предимства и вашите ползи

Максимална прозрачност и яснота на нашите действия – това е наш основен и движещ принцип. Предлагаме SEO консултации на всеки наш клиент, предоставяме подробен писмен отчет на всички наши действия, а ключовите решения ги вземаме съвместно с клиента.

Нашите предимства:

  • Прозрачност и яснота на нашите действия и текущи бизнес-процеси;
  • Провеждане на консултации и подробни писмени доклади за всяко едно наше действие;
  • Вземането на съвместни решения е плод на взаимни познания – ние сме запознати със спецификата на Интернет маркетинга, а всеки наш клиент е добре запознат със спецификата на собствения си бизнес;
  • Ефективно и максимално достигане до целевата аудитория: насърчаване на сайта по броя заявки за търсене. Отделяме специално внимание на всеки посетител, който идва от търсачките;
  • Възможност за обективен контрол на резултатите от нашата работа: във всеки един момент може да се проследи нашата работа и да сравните вашата позиция на сайта с тази на конкуренцията;
  • Стабилен резултат: насърчаваме сайта по стотици и хиляди търсения, така че временния спад в търсенето на няколко продукта, не може да повлияе на общата посещаемост на вашия сайт и на продажбите;

Безопасна работа: ние не използваме „черна“ и „сива“ техника за SEO оптимизация. Работим с грижа за сигурността и имиджа на вашия сайт.

Споделяме знания: готови сме да споделим натрупаните през годините знания и опит и да ви научим сами да оптимизирате вашия уеб сайт.

[Total: 0    Average: 0/5]