post

Основите за изграждането на успешен бизнес са лесни за откриване. Има безброй бизнес ръководства, които обясняват процеса.


Тогава, защо най-малките предприятия бавно фалират или свършват малко по-добре от зле платена работа за собственика им?

Истината за успеха на бизнеса

Откриваме, че отново и отново, бизнес успеха идва от правенето на неща, които няма да намерите в ръководствата. Тези основи са важни само за оцеляване. За да процъфтите, трябва да направите това, което не го пише по книгите.

Например, трябва да мислите самостоятелно.

Обърнете представите за традиционните бизнес модели. Може би бихте могли да подарите нещо, което обикновено е скъпо и таксувате за нещо друго. Можете да получите представа. Създайте щастие в сърцата на клиентите си, вместо да им продавате стока.

Изградете бизнеса си около екип от хора с индивидуални таланти, отколкото да копирате нечия система.

Направете нещо уникално за един ваш клиент, така че той да разкаже за него на приятелите си.

Забелязвате ли нещо в тези идеи? Те звучат рисковано. Причината те да звучат рисковано е, че повечето малки фирми предпочитат да следват начертан план. Те са по-чувствителни към риска. Така че, играят „следвай-последователя“. Ето защо малките предприятия са почти винаги мъгливи, финансово спорни, стресиращи и не водят на никъде.

Изграждане на забележителен бизнес

Ясно е, че се изисква смелост, за да се изгради забележителен малък бизнес. Това е така, защото по някаква причина, много собственици на бизнес се чувстват по-сигурни следвайки това, което конкурентите им правят.

Въпреки че те могат да видят, че не работи, техният скучен, предвидим бизнес плаща цената.

Въпреки че те залагат на живот, който не ги вълнува (защото средния им бизнес може да издържи всичко), се чувстват в безопасност.

Накратко: Техният страх от провал ги спира от постигането на успех.

Бъдещето принадлежи на тези, които са готови да рискуват като цяло, за да станат отлични.

Гмурнете се на дълбоко и изплувайте?

Има 3 модела, които можете да следвате:

Гмурнете се в дълбокото, учете се и успейте.

Ако някой рискува да инвестира в нов бизнес модел, той би могъл да се провали. Въпреки това, той след това ще е в състояние да използва това, което е научил от опита си, така че следващия му проект да има масово по-голям шанс за успех. Това е моделът, който трябва да използвате за своя бизнес. Той работи и има резултати.

Страхът. Ако някой се занимава със среден бизнес, който бавно фалира, или оставя собственика с малко повече печалба от зле платена работа за останалата част от живота му, той определено ще потъне. Това е моделът, следван от собствениците на почти всеки малък бизнес.

Плувай: Ако съберете смелост да инвестирате в своята бизнес идея, да работите със страст и да създадете нещо с огромна стойност, то бихте могли да „изплувате“ (образно казано). Този модел е това, което се случва, когато го приложите първия път. Рядко, но прекрасно.

Това може да не изглежда като голям избор, но е всичко, което трябва.

Превод от JimsMarketingBlog