post

Стартирате нов проект или просто предстои да ви изработят тепърва сайт? Е, какъвто и да е случая, ако ви е необходимо лого за бъдещия ви проект или искате да смените старото, то тази статия ще ви бъде полезна.

Можете да създавате професионално изглеждащи лога с помощта на лека и удобна програма на име Sothink Logo Maker. Тя е платена, но за сметка на това дава доста добри възможности, чрез които лесно да създадете желаното лого точно така, както си го представяте!

Не необходимо да имате познания по Adobe Photoshop, Illustrator или друга сложна програма за обработка на изображения. Достатъчно е да последвате само няколко инструкции за инсталиране на Sothink.

За улеснение на потребителите, разработчиците на програмата предоставят готови темплейти (примерни), които можете да използвате като база при създаването на вашето лого. Също така са налични множество фигури от различни категории, които допълнително да ви улеснят.

Програмата разполага с възможност за преоразмеряване на изображения и текст, bold-ване и italic текст, подравнявания на текст и други подобни. Налични са и тулове, чрез които лесно можете да чертаете кръгове, елипси, квадрати, правоъгълници и други фигури.

Освен всичките тези инструменти, Sothink Logo Maker разполага също така с възможност за генериране и използване на различни цветове, благодарение отчасти и на наличната цветова гама.

В допълнение към базовите неща, разработчиците са предвидили и няколко „екстри”, а именно няколко различни ефекта, които можете да прилагате за изображенията и текстовете – като например добавяне на сянка, подравняване, изсветляване, подчертаване и други. Можете да си къстюмизирате ефектите.

Програмата позволява да импортвате външни изображения (например .png), които да използвате като елементи към вашето лого.

Всъщност, предвид възможностите на програмата бихте могли и безпроблемно да правите банери, корици и други подобни. А резултатите можете да запишете „за уеб” или в желан от вас формат. Можете да запазите и самият файл във формат за Sothink (подобно на .psd) – така, че когато поискате да можете да внасяте корекции по вашия проект.