Изработка на уеб сайт за 23 часа и 13 минути – възможно ли е?

Изработка на сайтДа, възможно е. С новата уеб дизайн услуга на студио Валбо Нет можеш да имаш уеб сайт за един ден. Това е иновативна по замисъл уеб услуга, която е предназначена за делови хора, с ясни цели, търсещи бърза и професионална изработка на сайт. Важно е да се отбележи, че това не е автоматична система или софтуер за изработка на уеб сайт. От момента на поръчката за изработка на сайт от теб, по уеб проекта започват да работят екип от професионалисти, които на база опита си успяват да „влязат” в срока за изработка (един ден) и ти получаваш уеб сайт с всички функции, настройки и възможности.

Какво се изисква от теб- текст и снимки. Това е всичко.

Това е подходяща услуга при експресно изработване на фирмен уеб сайт до 6 страници, продуктов сайт или сайт- визитка, с който на следващия ден да представиш твоята фирмена дейност или услуга.

Плащаш 599 лв = фирмен уникален уеб сайт

с включен хостинг и домейн само за 23 часа и 13 минути !

Получаваш ваучер на стойност 50 лв  за реклама в „Google AdWords“ !

Информация за експресна услуга за изработка на сайт: 0877 14 14 77

 

Част от разговора за изработка на сайт за един ден:

Аз съм зает човек и ценя своето време. Предпочитам да получавам само качествена и навременна информация, за да мога гарантирано да постигам своите цели.

Исках да притежавам фирмен уеб сайт. Направих бърза консултация с правилния човек  и той, от своя страна, ме информира какво да направя и и как най-добре да го направя. Зададох кратки въпроси, присъщи на деловия човек и получих ясни и точни отговори за изработка на уеб сайт за един ден.

Вече съм горд собсвеник на уеб сайт и той работи 24 часа за мен. Предоставям есенцията на разговора помежду ни и съм убеден, че ще бъде полезен за много мои колеги и бъдещи делови партньори.

Въпрос: Възможно ли е за 1 ден да се създаде уеб сайт с красив дизайн и богата функционалност?

Отговор: Тази услуга е новост за България . За създаването на уеб сайт на базата на WordPress за теб започва да работи екип от специалисти с необходимите професионални познания. Притежават богат опит в изпълнение на уеб проекти, което е в основата на услугата изработка на сайт за 24 часа.

Въпрос: Ще мога ли да управлявам с лекота  своя уеб сайт?

Отговор: Платформата WordPress разполага с всички възможности за създаване на напълно функционални и лесно управляеми уеб сайтове. Нямаш нужда от скъпи уеб проекти, непонятни терминологии и сложно програмиране. Заложи на достъпната функционалност на уеб сайта и дерзай!

Въпрос: Какви постъпки трябва да направя, за да се сдобия с фирмен или личен уеб сайт, блог или сайт-визитка?

Отговор: Процедурата по създаването и публикуването на персонален уеб сайт е проста:

  • Първо – избираш си домейн, съобщаваш го на уеб разработчика и той го регистрира или се довери на уеб разработчика да го направи вместо теб;
  • Второ – посочваш  желан  хостинг – доставчик  или се довери на уеб разработчика да го направи вместо теб;
  • Трето – описваш своите предпочитания към уеб дизайна на личния или фирмен уеб сайт.
  • Четвърто – изпращаш на уеб разработчика текста и снимките, необходими за изработка на уеб сайта.

Въпрос: За какъв срок и какво получавам в крайна сметка?

Отговор: След ден получаваш уеб сайт с желания дизайн и функционалност, с всички необходими удобства, настройки, уеб възможности, on page SEO и т.н. Предоставя ти се кратка инструкция за това как да управляваш фирмения уеб сайт на WordPress… и това е всичко! Твоят сайт е вече в глобалната мрежа и работи за теб!

Р.Г.